Стажантска програма в Частна детска градина “Росица” – Образователен комплекс “Цар Симеон Велики”

Здравейте,

Образователен комплекс “Цар Симеон Велики” е събирателна структура, която предлага нов и успешен модел на учебната система. В него е вплетена визията на собствениците на комплекса – д-р Милен Врабевски и д-р Росица Врабевска, как трябва да изглежда и какво трябва да предлага качественото образование – подготовка за новата, динамично променяща се и изискваща реалност.
Комплексът се състои от Частна детска градина “Росица” с два филиала – в кв. Бояна и с. Иваняне, Частно училище “Цар Симеон Велики”, Частна гимназия по природни науки и предприемачество “Асен Йорданов” и Център за обучение “Цар Симеон Велики”.

В двата филиала на Частна детска градина “Росица” екипът развива интересите, способностите и таланта на децата, съобразявайки се с индивидуалната им динамика. Програмата включва интерактивни форми и методи на обучение и възпитание, подготовка по английски и немски език, модули и занимания по опазване на околната среда. Допълнителните занимания са в театрална група, вокална група, приложно изкуство, музикални инструменти, народни танци, плуване, футбол, йога за деца, бойни изкуства.

Предоставяме ви възможността за участие към наша стажантска програма в Частна детска градина “Росица”.

Прилагаме линк към официалната обява на Частна детска градина “Росица” –

https://www.jobs.bg/job/5617938.

От Екипа на Образователен комплекс “Цар Симеон Велики”

ул. “Св. Св. Кирил и Методий” 66,

гр. Банкя, Иваняне
тел: 02 997 7454,

ел.поща: office@tzarsimeon.bg