Райфайзенбанк (България) EАД

Райфайзенбанк (България) EАД е част от Групата Райфайзен Банк Интернешънъл /РБИ/ – една от водещите финансови институции в Централна и Източна Европа, с повече от 51 000 служители и над 14.2 милиона клиенти на 14 пазара в региона.

Като една от водещите банки в България, Райфайзенбанк вече повече от 20 години предлага висококачествено обслужване на своите клиенти и възможности за учене и развитие на своите над 2700 служители. Професионалистите в банката и дружествата имат разнообразни роли в областта на предоставянето на банкови продукти и услуги: обслужване и продажби, кредитиране, риск, счетоводство и финанси, ИТ, човешки ресурси, комуникации и много други.

Развитието на служителите ни е стратегически приоритет и сериозна инвестиция под формата на програми за обучение, социални инициативи и тиймбилдинги.

Райфайзенбанк е подходящото място за способни и амбициозни хора, които искат да се развиват в стабилна международна организация с утвърдени правила. Високо ценим личната инициатива, идеите, конструктивното поведение и сътрудничеството. Кариерните пътеки, разработени за голяма част от позициите в банката, дават яснота на служителите ни за възможностите за развитие пред тях.

Научи повече на: www.rbb.bg