Център „Европа директно“- гр. Шумен и Шуменския университет организират съвместна фотоизложба „Европа на младите“.

Уважаеми колеги,

2022 г. е обявена от Европейската комисия за Година на младежта. По този повод получихме покана от център „Европа директно“-гр. Шумен да организираме съвместна фотоизложба „Европа на младите“. Идеята е тя да бъде открита на 9 май – Ден на Европа, и да може да бъде разгледана до 21 май – Патронния празник на нашия университет.

Във връзка с това ви приканвам да предоставите снимки от ваши пътувания в Европа по програма „Еразъм+“ или по други проекти и програми, които смятате, че биха били интересни на широк кръг зрители. Може да участвате и със снимки от страни, които не са членки на Европейския съюз. Чрез фотосите имате възможност да изразите вашите впечатления от живота на младите хора в Европа – забележителности, работна среда, занимания в свободното време, университетски кампуси… Всяка снимка трябва да бъде придружена с обяснителен текст за автора и мястото – университет, град, държава.

Моля, изпращайте на имейл pr@shu.bg до 5 броя фотоси, по възможност с добра резолюция, защото ще бъдат отпечатани в размер А 3.

Срокът е 31 март, четвъртък.

Успех!