Уебинар – Стани учител с програма „Нов път в преподаването“ – Шуменски университет – Центъра за кариерно развитие

Уебинар – Стани учител с програма „Нов път в преподаването“

– Шуменски университет – Центъра за кариерно развитие

дата: 28 февруари, 16:00-17.00

Линк за срещатаhttps://meet.google.com/iga-sddk-uzw

Предварителна регистрация на следния линк:

https://bit.ly/3v4XVZE

Каним ви на разговор с учител и възпитаник на програма “Нов път в преподаването” от които ще научите какво представлява програмата и защо това може да е един от най-добрите начини за вас да започнете работа в училище.

Този уебинар е подходящ за вас, ако:ви предстои да придобиете педагогическа квалификация.имате педагогическа квалификация и опит като учител до 3 години, но търсите възможности за развитие; не сте преподавали досега в училище, но имате силното желание да започнете

Какво представлява програма „Нов път в преподаването“?

Участниците в програмата за професионално и лидерско развитие „Нов път в преподаването“ на “Заедно в час” получават подкрепа да работят като учители на ученици от уязвими общности в рамките на две години. През това време те имат възможност да се запознаят директно с предизвикателствата и начините за подобрение в системата. След това продължават да допринасят активно за по-качествено образование в България през работа в различни професионални сфери. През изминалите 11 години през програмата са преминали близо 600 учители в 20 области в страната.

Кандидатстването за новия випуск на програма „Нов път в преподаването“ е отворено до 15 март на сайта: https://zaednovchas.bg/participant/

По време на уебинара ще имате възможност да разберете повече за процеса на подбор, елементите на програмата и да зададете своите въпроси.