Специализирана програма на Банка ДСК

Банка ДСК предлага – специализирана програма за въвеждане във финансовата сфера ДСК Ново начало.

Програмата ви дава възможността да придобивате основни знания в банковата сфера, като допълнително ви осигурява развитие и мобилност в банката. Стартирайки на позиция „Специалист банкови операции“ в някой от офисите на Банка ДСК, ще придобиете нова професионална квалификация. Получавате възможност за обучения и семинари за усъвършенстване на уменията в сферата на продажбите, оценка на риск и кредитния анализ, подобряване на техники за ефективна комуникация и презентиране пред публика.

При добро представяне, минимум 6 месеца след започване на работа  имате шанс за насочване към друга позиция, според твоите интереси и отворените работни позиции в компанията.

– ДСК Ново начало – Специалист банкови операции
Най-важната позиция при първоначалния контакт с клиента. ВИе сте лицето на Банка ДСК – човекът, който е винаги насреща, за да отговори на нуждите му. Стартирайки на позиция „Специалист банкови операции“ в някой от офисите на Банка ДСК, ще придобиете нова професионална квалификация.

– ДСК Ново начало – Мениджър връзки с бизнес клиенти
Позицията, която ви дава възможност да се срещнете с голям брой фирмени клиенти от малък и среден бизнес. С вашата работа подпомагате развитието на този сегмент в България.

– ДСК Ново начало – Специалист връзки с корпоративни клиенти
Профилирана позиция, свързана с работа и комуникация с едни от най-големите компании в България. С вашата работа вие подпомагате оперативната и административна дейност на Бизнес центровете на Банка ДСК.

Станете част от семейството на Банка ДСК!

Изпратете ни вашето CV на:

careers@dskbank.bg