Панаир на кариерата и образованието

Панаирът на образованието ще се състои от 21 до 26 юни 2021 г. и ще се проведе в рамките на Българската дигитална седмица (Bulgarian Digital Week 2021 – https://bdw.bg/) – виртуално събитие, което събира водещи фирми и лектори в областта на дигиталните технологии.

Участието е напълно безплатно и от Ваша страна се изискват минимални усилия и разход на време. 

Освен това е добра възможност за допълнителна реклама на университета, тъй като ще има аудитория от гимназисти, които ще присъстват (онлайн).

От друга страна, паралелно с Панаира на образованието, организираме и Панаир на кариерата (Career Fair – https://virtualexpocenters.com/ditech-expo/career-fair/), който е добра възможност за студентите на Шуменския университет да се срещнат с потенциални работодатели.

В него със свои щандове ще бъдат представени компании от различни отрасли: информационни технологии, дигитален маркетинг, телекомуникации, маркетинг и PR, логистика, управление на човешките ресурси, производство, туризъм, и др.

Участието в Панаира на кариерата за студенти на университета ще е изцяло безплатно, а при желание да се включат в събитието Bulgarian Digital Week 2021, цената за тях ще е символична – 10 лв. (нормалната цена е 96 лв)