Състезание “NEETs Предприемачи“!

Стартира втори рунд на Състезание “NEETs Предприемачи! Младежи от цяла България между 18 и 29 години, които в момента не учат и не работят, и желаят да стартират собствен бизнес, си поканени да участват в състезанието!

Каним ви да се присъедините на една от 2 предстоящи 2-часови информационни срещи – на 15 март и 19 март, в рамките на които, ще получите информация за състезанието и документите за кандидатстване, въведение в предприемаческия подход, инструменти за бизнес планиране и насоки за презентиране, които ще ви помогнат в кандидатстването.

 Кандидатури за участие в конкурса може да се подават до 12 ч. (обяд) на 25 март, а между 25 и 27 март жури на JA Bulgaria и нашите организации партньори ще прегледа подадените кандидатури и ще се свърже с всички кандидати. Избраните да преминат на следващ етап кандидати ще получат менторска и финансова подкрепа в размер до 10 000 лева за техните идеи.

Прилагаме встъпителната презентация с повече информация за процедурата и документите за кандидатстване. Насърчаваме ви да се регистрирате за информационните срещи, което може да направите на следните линкове:

Apostol Dyankov

Project Manager

JA Bulgaria | Member of JA Worldwide

w: http://www.jabulgaria.org