Онлайн работна среща с представители на бизнеса

На 28 май 2020 г. /четвъртък/ от 10.00 ч. ще се проведе онлайн работна среща между представители на Центъра за кариерно развитие, фирма „TIE About BUL 2020“ и студенти от филологическите специалности.

От страна на Шуменския университет участие ще вземе заместник-ректорът и директор на Центъра за кариерна развитие доц. д-р Чавдар Сотиров, а представител на фирма „TIE About BUL 2020“ ще е г-жа Симона Стоилкова.

Студентите, които ще вземат участие в организираната онлайн среща ще бъдат от различни специалности и курсове от чуждоезиковите филологии на Университета.

На срещата студентите ще бъдат информирани по актуални теми като това как да си направят CV, да се подготвят за интервю, по какъв начин да изберат кариерна пътека и др.

Ще се обсъди и възможността пред студентите за кариерно развитие във фирмата.

Линкът за достъп до срещата: meet.google.com/tvm-ruad-pya

Всеки, който притежава gmail поща може да влезе свободно. Ако иска да влезе през мобилно устройство, трябва само да инсталира приложението Hangouts meet.

Форма за участие, в която се отбелязва вашето  присъствие и тези, които желаят да се включат на 28-ми: https://www.surveymonkey.com/r/NF2NPG3