Програма към Mars, Inc.

Mars, Inc., един от най-големите производители на хранителни продукти в света, инициира програмата Mars Leadership Experiences за студенти в последната година на бакалавърската или магистърската си степен или наскоро завършили, включително и от България. Желаещите да се впуснат в приключението Mars Leadership Experiences могат да кандидатстват на сайта mars.ambertrack.co.uk до 29 март 2019 г.

Избраните кандидати ще имат възможност да се включат в тригодишна платена програма, която се провежда в три страни. През първата година участниците работят във Виена (централата на Mars за Балканите, Балтийския и Адриатическия регион). При успешно представяне следващите две години преминават в други две държави в Европа или Южна Африка. През това време участниците в Mars Leadership Experiences се запознават отблизо с бизнеса на Mars, Inc. и придобиват ценен практически опит.

С помощта на сътрудниците на компанията те имат възможност да участват активно в разработването и реализацията на редица проекти, да развиват мениджърските си умения и да взимат решения.

Избраните кандидати ще имат свой ментор – човек, който наскоро е завършил програмата. Прогресът на участниците ще се следи непрекъснато, като те ще получават ценни насоки, свързани с кариерното им развитие.

Какъв е подходящият кандидат?

  • Студент в последната година от бакалавърската или магистърската си степен или наскоро завършил;
  • Владее английски език свободно;
  • Любопитен и не се страхува от нови предизвикателства;
  • Иска да се учи, да израства и непрекъснато да се усъвършенства;
  • Бъдещ лидер, който мечтае за кариера в сферата на потребителските стоки;
  • Готов да пътува в Европа и страните от Южна Африка.

 Как се кандидатства?

Всички, които смятат, че отговарят на изискванията, и мечтаят за успешна кариера в една от най-големите компании за хранителни продукти в света, могат да подадат своята кандидатура на сайта mars.ambertrack.co.uk до 29 март 2019 г.