Национален център за младежка информация и международна младежка мобилност

Уважаеми колеги,

Национален център за младежка информация и международна младежка мобилност (НЦМИМММ) кани младежи от цялата страна да се включат в инициатива, чрез който да научат повече за ЕС. Тя се провежда в рамките на проект „I love EU“. Целта на проекта е младите хора да повишат познанията си за функционирането на Европейския съюз и европейските институции и да научат повече за ползите от ЕС. Проектът включва виртуална и присъствена част, по време на която ще се реализира симулация на Европейския парламент.
Одобрените участници следва да се включат и в двете фази на проекта: виртуална и присъствена.
Чрез участието си в проекта младежите ще придобият аналитични умения, способност за работа в екип, лидерски умения и др. Всичко научено от участниците ще бъде сертифицирано с получаването на международен сертификат Youthpass.
Участието в проекта е безплатно за младежите (виртуални материали, транспорт, храна и настаняване за присъствената част), а местата са ограничени.
Желаещите да вземат участие могат да кандидатстват, като попълнят формуляр за кандидатстване в интернет страницата на проекта model-eu.eu до 20 февруари 2022г. (включително).

Екипът на проект „I love EU“