BURNIT/Sunsystem

НЕС – НОВИ ЕНЕРГИЙНИ СИСТЕМИ ООД стартира динамичното си развитие преди 16 години като новатор в разработването на продукти, използващи алтернативни източници на енергия. Компанията бързо се разраства и се налага като лидер в производството на иновативни соларни системи и продукти за отопление, като днес дистрибуторската мрежа покрива половината от световните икономически пазари.

Комплексът от производствени и административни сгради заема 30 000 кв. м, а екип от над 400 високо квалифицирани специалисти ежедневно усъвършенстват съществуващите и  разработват нови високотехнологични продукти, захранвани от слънчева термална енергия, биоенергия, фотоволтаична енергия и аеротермална енергия.

НЕС – НОВИ ЕНЕРГИЙНИ СИСТЕМИ ООД гарантира най-високи стандарти в процесите на управление и производство, благодарение на система за управление на качеството ISO 9001:2008. Компанията присъства неизменно на всички световни изложения и технологични форуми и се радва на безупречна репутация на международния пазар.

Станете част от екипа на НЕС – НОВИ ЕНЕРГИЙНИ СИСТЕМИ ООД и изградете успешна кариера в една от най-престижните български компании.