Уебинар от поредицата “We know, you grow” на Kaufland България

Уважаеми колеги,

Каним ви на безплатния уебинар от поредицата ни “We know, you grow”, който ще се проведе на 29.04.2021.

Участието в уебинара е безплатно с предварителна регистрация до 28.04.2021 на следния линк: https://form.jotform.com/210955166449362   

Презентирай и ангажирай- или умението да спечелиш вниманието на аудиторията . Именно това ще научим в четвъртия уебинар за 2021г. на Kaufland България. Участието е напълно безплатно, само трябва да отделиш от своето време.

Можете да се регистрирате безплатно до 28-ми април на: https://form.jotform.com/210955166449362

Повече за ивента:

Изпитваш ли притеснение, когато презентираш? Искаш ли да подобриш презентационните си умения, така че да впечатлиш всички в университета или да печелиш доверието на клиенти в професионален план? Е, уебинарът този месец ще разкрие мистиката около презентаторското майсторство!

Темите, които ще разгледаме, включват…

Кое отличава запомнящите се презентации от посредствените?

Как да презентираме идеите си, така че да се запечатат в съзнанието на слушателите?

Как да подготвим ангажираща презентация, която аудиторията ни да слуша с интерес? Как да бъде оформена и структурирана?

Как да намалим притеснението и тревожността преди презентация?

Успешни практики и съвети.

Лектор отново ще бъде Васил Калудов. Той е част от екип „Обучение и развитие“ в Kaufland България на позицията Soft Skills Trainer и вече 5 години работи в тази сфера. Васил споделя, че най-ключовото умение за него е „да можеш не само да подбереш най-важната и полезна информация от собствения си опит и от този на експертите по конкретната тема, но и да съумееш да я представиш по такъв интересен и завладяващ начин на хората, че да посееш семенцето в съзнанието им и то лека полека да започне да дава плодове.“ Вярва, че няма човек на тази земя, който да не иска да учи и да се развива и е благодарен и щастлив, че чрез професията си може да допринася за този процес.

Ако ви е по-удобно, може директно да използвате информацията от фейсбук ивента ни: https://www.facebook.com/events/1250860101978391

Николета Стоева / Nikoleta Stoeva

Подбор и работодателска марка / Recruiting und Personalmarketing

 nikoleta.stoeva@kaufland.bg